Interesting shower convo

LDe senaste dygnet var definitivt det bästa hittills. Igårkväll spelade jag biljard och snackade med lite nytt folk. En irländare, två killar från Taiwan, en från Iran och en Fransman. Sköna och roliga "gubbar".
Sedan på morgonen blev det frulle med de två taiwanesiska killarna och fransmannen, Johnny, Leo och Jason. Tråkigt nog så lämnade Jason (franskt uttal), vårt hostel efter frullen.
Sedan var tanken att dra till Queen Victoria Market med Johnny och Leo, men vi lyckades tappa bort varandra och hittade inte varandra när vi väl skulle gå haha xD. Så jag tänkte att jag skulle ta mig dit men F*ck off vad svårt det var, jag hittade inte rätt tram - station. Tillslut kom jag dock dit, och kikade lite på marknaden innan jag drog tillbaka för att käka.
Tillbaka på Greenhouse, (hostel) bjöd Johnny och Leo mig på lite taiwankäk. Riktigt gött för jag var utsvulten vid denna tidpunkt. Precis när jag rensat det sista riskornet från tallriken kommer det ett gäng killar med en fotboll som ska iväg och lira. Så jag hakar på, vi blev ett gäng på 7 killar. 3 chilenare, 1 britt/italienarna , fransman och en tysk + mig. Blev riktigt kul och skönt att lära känna lite nytt folk. Gött att mitt lag vann med 10-9 efter ett snyggt solomål av Tysken Tom.
Efter detta så blev det duschen. En ganska speciell dusch haha. När jag kommer in i duschrummet så hör jag bekant musik. Lord of the rings soundtrack-musik. Så jag slår på en convo om Sagan om ringen med denna okända kille i det andra duschbåset. Han verkar riktigt skön, än så länge vet jag bara att han heter Isaac och kommer från England. Och att han diggar Lotr såklart.
Därefter, käk med J&L och Mayuri, en brittisk tjej. Jag tror vi satt vid samma bord från 19.30 till 01.30 och hade många intressanta samtalsämnen. Från kulturella traditioner i de olika länderna, till japanska alfabet, till hur man rullar en cigarett. Efter ett tag kom Isan, en iranier, som är så löjligt hillarious. Mycket mycket gapskratt. Kvällen slutade med att Isan berättade om sitt land och sin skilsmässa med sin förra fru. Hahaha, really a good time





Isan om sin upplevelse på ett zipline-äventyr. 

 Brända mandlar och Johnny intervjuar Kanada om rökning.
 Fotboll @Docklands
 Queen Victoria Market




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia