Gameboy DJ


Cool Tings. 

Idag har jag lärt mig att McDonalds kallas "Maccas" här i Oz, jag har bildbevis på det haha. 
Annars så började dagen med att försöka hitta var man kunde hitta rena tallrikar till frukosten. Det visar sig dock att det inte fanns några ( stor överdrift, jag kollade bara på några stycken). Detta bevisar att jag ligger i överkant när det gäller diskning här i Australien. Blev väldigt nöjd med samtliga tallrikar, skålar och bestick som fick nöjet att rengöras av mina skickliga diskarfingrar. 

Efter frukosten bar det av till WTC's kontor. Vi var en grupp på 7 pers + de 2 trevliga handledarna Josh & Laura. 
Det var jag + 5 tyskar och en kanadensare. Dock så var de ganska tradiga lol. De pratade inte direkt engelska självmant haha. Det var hela tiden jag som försökte starta en konversation, men antingen så nickade de bara eller så fick man ett kort svar. 
Tror dock det beror på att de flesta verkar resa i par, och därför håller de sig väl mest tillvarandra. Dock ganska oSkönt tbh. 

I alla fall så fick vi lyssna på en lång och riktigt bra presentation om just work & travel. Därefter registrerades vi i deras system och jag är nu uppsatt på "jobblistan". Jag blev riktigt, riktigt hypad att resa av den där presentationen. Kom gärna med förslag!!! 

Jag passade också på att hämta mitt Australiensiska bankkort 💳. 

På eftermiddagen gick jag ut och kollade runt i staden. Jag var dock jävligt noga med att inte gå vilse hahah. Man måste vara försiktig om man kommer från en för"ort" till lilla Hjärnarp. Det jag hann se på mina lilla tur gav mig ett gott första intryck av Melbs. Jag tog också tillfället i akt att handla lite käk. Lite nudlar, lite pasta, lite smått, lite gott. 

Senare på kvällen tog jag ännu en runda på stan, och stannade en stund på fed square. Där pågår ett mini gaming event och de spelade lite musik som de spelade från t.ex ett gameboy. Riktigt coolt faktiskt!



01-09-2017 22.00

//Erik 








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia

Interesting shower convo