MultiCultural Hoops Game

Jag missade frukost :(
Eftersom det blev ganska sent med gårdagens Fifadrabbning så blev även för sen. Efter att ha stängt av mina frukostAlarm sov jag till 12 eller något...
Ingen skön känsla. Speciellt att behöva äta nudlar som är köpta för egna dollars $$$ som dagens första mål. Nej, ingen hit det där inte.
Sedan mötte jag upp med Julian för att se om vi skulle klara av att hitta en butik där vi kunde spela fifa. Kanske FIFA 18 Demo. Men icke, inte ett spår av något FIFA. Deprimerande. Men skönt för Julian,  eftersom jag troligen skulle krossat honom. Som ett tyskt skört ägg mot en massiv och stenhård svensk betongvägg. (Cringe). Därefter gick vi tillbaka och drog till våra respektive hostel eftersom vi båda hade saker planerade.
Jag kom tillbaka och snackade lite med Joe (Josua) som jag träffade igår kväll när vi spelade pool. Vi hade planerat att lira den föregående kvällen men det blev inget eftersom han var trött efter sin resa hit. Vi lirade istället idag, och konstigt nog vann jag, och ännu konstigare, spelade jag bra. Därefter tog vi en kopp te, innan jag och Clement drog för att spela b-ball.
Clem brukar tydligen lira basket på måndagar, så jag hängde på till Albert park. Clement är förresten från Lille, Frankrike, 26 år och har spelat basket i 20 år, så jag var ganska förväntansfull över hur det skulle gå (Btw, inte samma Clement som lirade schack igår). Det tog ca 30 min med tram att komma till platsen.
När vi kom dit var där folk från överallt i Världen.

Warren och Irvine från Frankrike

Jay +1 (kommer ej ihåg namnet) från Indien

Hayden, George och ytterligare en från Australien.

Stan från China.

Det var riktigt kallt och det blåste mycket så det var ganska svårt att spela. Men det gick bra, och vårt lag hade riktigt bra lir, speciellt Jag, Hayden och Clem tillsammans. Min roll var pretty much att ge bra passningar till Clem och Hayden som var riktiga poängmaskiner. Det var jämna matcher, tror det blev 2-2 i matcher. Tycker dock att vi var det mer spelande laget haha, (synd att man aldrig kan vinna på det).
Jag och Clem tog trammen tillbaka för att käka och duscha.
Kvällen bestod mest av Schack och Chill. Det var Jag, Joe, Eshan och Nikola som är från Italien. Mycket skratt som alltid, another good night med andra ord.

05-09-2017
//Erik 

Joe fokuserar under vårt pool & tea game 

 B-ball courts @ Albert park
Clem njuter av värmen i tram efter vår kyliga basketmatch
Lyssnade på lite Stormzy och kände mig in The mood of a cringy G selfie. 





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia

Interesting shower convo