Not much

8:e September.
Blev sen frukost idag och därefter bara chill på Greenhouse. Käka lite nudlar med ketchup. Annars inte mycket märkvärdigt.
På kvällen var det en pub crawl med WTC. Vi träffades på kontoret och drog sedan till några olika pubar. Det var jag och ca 25 tyskar hahaha. Så jag var definitivt i minoritet. Men jag pratade med de flesta av dem, trevliga tyskar faktiskt. Var en bra kväll.
Hände inte så mycket intressant denna dag så det blir ett ihopslaget avsnitt
9:e september.
Inte mycket hände idag heller. Clement frågade om jag ville hänga med och lira basket med honom och några till. Det var jag, Clem, Paulo, Davide, Chris (Clems kompis som var på besök) och Ignacio, från Chile, som just kommit till Australien. 
Vi spelade några matcher och det var ruskigt jämt. Som tur var hamnade jag i Davides lag. Davide spelade basket på elitnivå hemma i Italien, så det var ganska coolt. Stor del av mitt spel bestod av att screena och passa till Davide för att få honom att kunna skjuta ohotat. 
Vi spelade säkert i 90 min minst, mycket skratt, eftersom som de som inte spelar basketboll regelbundet ofta gör väldigt konstiga saker. Speciellt Paulo, som försökte skjuta 3:or hela tiden, även om han är ganska dålig på att skjuta, precis som mig. 
Det såg hemskt roligt ut, och Davide klagade på honom hela tiden, men såklart med glimten i ögat. 

Annars på kvällen blev det schack och lite skitsnack med lite olika folk. Svårt att skriva detaljerat när man glömmer att skriva för några dagar...
Vi kollade dock också på lite "Aussie Rules". Konstig sport, men väldigt underhållande, det händer i alla fall mycket.
Men dessa 2 dagar var annars ganska händelselösa. Därför har det inte varit så mycket aktivitet här på bloggen.









Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia

Interesting shower convo