Scones, Pool and Bellinelli

Frulle med Johnny och Leo. Lite fix med cv och mobilabonnemang och liknande utgjorde förmiddagen. En liten administrativ stund dvs. Sedan gick jag och handlade lite. När jag kom tillbaka så lagade frukostgänget lunch, så jag hoppade in och hjälpte till lite.

Efter maten drog vi ut en liten runda på stan, Jag, Mayuri, Johnny och Leo. Vi skulle köpa jam & cream eftersom J och L aldrig käkat Scones. När vi kom tillbaka fick de äntligen smaka, speciellt Johnny var extremt förväntansfull. Mycket trevligt och gott.

Resten av eftermiddagen lirade vi pool med två nya killar på hostlet. Tristan från Canada och Ali från Dubai. Det var jag och Clem mot de 2. Vi vann båda matcherna vi spelade,  men det är ju faktiskt inte det viktigaste. Det är att vi lärde känna 2 riktigt sköna killar!!!
Tisdag på Greenhouse = free food. Jag, Joe, Eshan och Tristan fick ta plats i soffan eftersom det var så mycket folk som ville ha gratis mat.
Efter maten frågar jag Eshan:
- Chess?
-Yep
Så det blir två parti mot Eshan, jag tar ledningen och har chansen att vinna men gör som alltid ett korkat misstag och förlorar. Igen.

Jag och Joe och lite annat folk kollade sen lite fotboll. Australien - Thailand. Underhållande match men inte mycket av kvalitet. Jag, Joe och de andra agerade soffexperter, eftersom vi självklart skulle löst varje situation på ett bättre sätt.
Aus vann 2-1.

Nu var det dags för ännu en Chess-Sesh, (försök säga det där 5 gånger snabbt) denna gången lyckades faktiskt Nikola vinna över Eshan, något som inte händer särskilt ofta.

Vi blev också tyvärr tvungna att säga och krama hejdå till Mayuri eftersom hon skulle lämna kommande morgon. Tråkigt. Riktigt trevlig och framåt tjej som är rolig att umgås med.

Slutet av kvällen bestod av Basket-tittande med Clem, Paulo och Davide som är från Italien. Matchen vi kollade på var Italien- Tyskland. Oturligt nog så förlorade Italia i en väldigt low scoring match. Det var dock riktigt trevligt och chill, clement och Davide som båda lirar basket, lärde igen och Paulo lite om regler och spelarna. Bellinelli är den italienska spelaren som Davide put his trust on to Win Italy, men som sagt fick han inte som han ville.

Chill dag på Greenhouse alltså :D
07-09-2017

//Erik

Bilder kommer Asap 


Kommentarer

  1. Finland möter Italien i basket EM på lördag 👍
    Håll koll på finska spelaren Lauri Markkanen. Äger planen totalt. Ikväll är det 3p mot Allerum som gäller. Ha en fortsatt härlig vistelse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade inte ndrat namnet på min profil 😊

      Radera
    2. Nice! Tror redan jag missat den matchen dock :p Du med Hedman!!! 😘

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia

Interesting shower convo