Swedish Domination

Idag blev det frukost ensam, jag trodde de andra skulle joina men de var tydligen för sömniga att dra nytta av den fria frukosten. Sparsam som jag är så missar jag inte tillfället till gratis käk. Efter frukost vid 9 så var det full on Chill mode, lyssna på musik och a Nice chat med folket.
Kl 13 mötte jag upp Julian, en tysk kille som jag snackat med över internet de senaste 2 månaderna. Vi kollade till (Victoria?) remembrance shine, and The botanic gardens. Sedan stack vi och tog en titt på havet och hann även se ett par små Pingus. Därefter spelade vi pool(biljard)), jag och Julian mot Eshan (stavade hans namn felaktigt i tidigare inlägg). Efter en mycket intensiv och taktisk match så drog vi det kortare strået och förlorade.
Pasta & tomatsås utgjorde kvällsmaten.
Jag & Eshan planerade för kvällen, men vi var för lite folk för att spela ngt större brädspel. Så det fick bli schack, and oh my days, det tog inte många drag innan jag förlorade. Det visade sig att Eshan var en riktig Chess God, en kille kom fram när jag spelade och bara sa : You are going to lose. Haha and I did, twice. Träffade dock en ny kille när vi lirade schack, Clement, från Frankrike. Han tog över min plats mot Eshan. Vi märkte dock att det inte handlade om att vinna när man spelar mot Eshan, det gäller bara att försöka överleva så länge som möjligt hahah.
Sedan hände något av stort grattis intresse för min del. Ashley, britt-italienaren som var med på fotbollsmatchen på docklands, tog fram Fifa. Jag smög över och tog plats i Tv-rummet.
Min första match spelade jag mot Chilenska Nicolas. Vi körde med Landslag. Han valde Chile, så jag valde såklart Sverige (utan Ibrahimovic dock:()).
Denna match blev en massiv Svensk fika för mina spelare. Forsberg och Co. Plockade åt sig mål och snygga dribblingar fram och tillbaka. Godsaker hit och dit alltså.
Matchen slutade 7-0 till Sverige, Chile hade 0 skott hahah.
Match 2
Blev mot en kille jag inte träffat innan. David från Italien stod för motståndet denna match. Han hade vunnit sin förra match övertygande så jag var lite nervös att jag skulle förlora.
För att hedra sina polare, Nicolas och Paulo så valde han Chile. Sverige blev mitt lag även denna match.
Matchen startade med att han fick ett oturligt självmål emot sig efter endast 3- fifaminuter. Alexis sanches kvitterade dock snart till 1-1. Andra halvlek tog Sverige ett stabilt grepp om taktpinnen och vinner till slut matchen med 3-1.
Match 3
Ännu en match mot en kille jag inte träffat ännu. Robbie från Irland var nästa utmanare. Irland mot Sverige blev såklart lagen. Jag kände tidigt i denna match att Robbie var den bästa spelaren jag mött hittills. Dock lyckades Emil Forsberg peta in bollen efter mycket stök i det irländska straffområdet. Denna match fortsatte att vara ett ställningskrig på mittfältet. Inte mycket målchanser då båda lag försvarade riktigt väl. Jag lyckades dock utöka vår (min och Sveriges) ledning i den 83:e matchminuten. Matchen slutade alltså 2-0. Robbie blev nog lite frustrerad haha. Lil Oyrish Robbie
Match 4
Yet another irishman. Gareth The Great. He played as Manchester City and I Stayed True to my colors and remained Sweden. I Beat him 2-0. Han hade ingenting framåt men försvarade tappert med sina irländare.
Härlig dag och kväll. Speciellt skönt att visa att kvalitet är viktigare än kvantitet. Tror jag är den ena eller 1 av 2 svenskar på detta hostel. Good Tings
Jag märkte precis att jag skrev en del på Engelska. Kommer in i det mer och mer och känner mig väldigt säker nu jämfört med när jag först kom hit. Då var den riktigt stabbig och rostig.
Och Denna post var såklart om gårdagen, det blir smidigare att publicera de på eftermiddagen nästa dag eftersom Melbourne är 8 timmar före la Suede.
//Erik
04-09-2017 17.00












Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia

Interesting shower convo