Sydney next, but when?

Jag har nu bokat en LOKA- biljett från Sydney upp till Cairns. Biljetten är dock "Open date" så jag bestämmer själv när jag är redo att börja resan uppåt.
Jag har också bokat en 5 dagars Surf-Camp utanför Sydney. Kommer bli riktigt spännande, och förhoppningsvis så lär jag mig surfa lite.
Jag vet alltså vart jag kommer åka härnäst. Men jag vet inte när. Min första tanke var att åka kommande vecka, eftersom jag kände mig lite uttråkad. Dock så har det kommit mycket nytt skönt folk hit och jag börjar bli riktigt "close" med polarna. Så sjukt härligt faktiskt. Men samtidigt är jag lite kluven på vad jag vill göra haha. Stanna i Melbourne och tjäna pengar och fortsätta bygga på alla mina vänskapsband eller ge mig ut för nästa stup och utforska östkusten och skaffa nya vänner.

Idag gick vi, Jag, Lia och Marty, till en konstutställning. Marty är förresten en ny kille i Greenhouse, från Amsterdam. Riktigt skön lirare och hsn spelar tydligen hockey också. När han fick veta att jag var svensk och inte spelade hockey blev han lite besviken... Haha.
  Konstutställningen blandade och gav. Här kommer några få bilder.











16-09-2017
//Erik 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

6 months Australia

Interesting shower convo